Metode de livrare 

 

Livrarea prin curierat rapid

Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier.

Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunici, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

 

Serviciu 

Destinatie 

Plasare comanda

Livrare comanda 

Curier rapid

Constanta/tara 

Luni – Vineri (comenzi plasate pana in ora 16:00) 

1-2zile  (48h)

Luni – Vineri (comenzi plasate dupa ora 16:00)

1-3 zile (72h)

Vineri, dupa ora 16.00 si weekend

Marti

Livrare in aceeasi zi

Constanta

Luni – Vineri (comenzi plasate intre orele 8:00 - 14:00)

Aceeasi zi, in intervalul 14:00-20:00

 

Pe tot parcursul anului intervalul de livrare mentionat mai sus este in vigoare pentru produsele cu livrare din stocul piamar-genti.ro, exceptie facand perioadele cu un volum foarte mare de comenzi unde termenul de livrare va suferi modificari.

 

Datele oferite mai sus sunt indicative, pentru o informare concreta avem rugamintea sa verificati intotdeauna cosul de cumparaturi (dupa ce ati selectat modalitatea prin care doriti sa se expedieze coletul).

De asemenea, in urma finalizarii comenzii se va trimite un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail indicata.

Care sunt taxele de livrare?

Taxa de livrare se va adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare.

 

Magazinul nostru mai ofera si serviciul "Livrare in aceeasi zi", care presupune livrarea comenzii in aceeasi zi in Constanta, pentru comenzile inregistrate pana in ora 14:00.